• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker
ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU ANKARA'DA KURULDU
Meslek Yüksek Okulu mezunu tüm branşlardaki Teknikerleri bir araya getirmek amacıyla Ankara Teknikerler Derneği yönetimi 2020 yılında Teknikerler Federasyonu kurmak için ön çalışmaları yaptıktan sonra Türkiye geneli değişik illerde kurulu bulunan Tekniker derneklerini federasyon çatısı altında toplanmak için davet etti.

Bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucu Teknikerler Federasyonu kurmak için 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde ülkemizde devam eden pandemi sürecine uygun olarak Ankara’da toplanan Tekniker dernek yöneticileri yeni kurulacak olan federasyonun adının ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU olmasını kararlaştırdı. Toplantıda yapılacak çalışmalar ve atılacak adımlar ele alınarak yeni kararlar alındı.

Ertan KILIÇ, ATF Başkanı, HaberTekniker
Toplantı sonrası Ankara Teknikerler Derneği Başkanı Sayın Ertan KILIÇ; Yeni kurulan Teknikerler federasyonunun adının ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU olduğunu ve yönetim merkezinin Ankara’da olacağını açıkladı. Yeni kurulan federasyonun çatısı altında ilk olarak Ankara, Batman, Elazığ, Kırıkkale, Siirt ve Van Teknikerler Derneğinin olduğunu ve kısa bir süre sonra yeni derneklerin katılımının olacağını duyurdu. Ülke geleceği ve ekonomisi için var gücüyle çalışan Meslek Yüksek Okulu mezunu 3 milyon mezun durumdaki Teknikerin artan bir ivme ile çalışmalarına devam edeceğini söyleyerek yeni kurulan ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU’nun ülkemize ve ülkemizdeki tüm Meslek Yüksek Okulu mezunlarına hayırlı olmasını diledi.

ANADOLU TEKNİKERLER FEDERASYONU, Ankara, haberTekniker
  
1174 kez okundu

DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu