• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından seçilen Gülcan Ocak; aynı zamanda Fındık Experliği ve Piraziz Ziraat Odası Tarım Danışmanlığı yapmaktadır.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından seçilen Gülcan Ocak; aynı zamanda Fındık Experliği ve Piraziz Ziraat Odası Tarım Danışmanlığı yapmaktadır. Başkan Ocağın Seçilmesi Giresundaki tüm Teknikerler tarafından sevinçle karşılandı.Teknikerler Birliği Giresun il Başkanı Gülcan OCAK ;genel merkezin beni başkanlığa layık görmesi beni onurlandırmıştır, yapacağımız çalışma neticesinde Giresunda Teknikerler birliğine üye olmayan Tekniker kalmayacak " dedi.

Gülcan OCAK Kimdir?

Teknikerler Birliği Giresun il Başkanı Gülcan Ocak Başgardiyan Şahimeran OCAK'ın 8 çocuğunun en küçüğü olarak 25 Nisan 1976'da Giresunda doğdu. İlk ve orta öğretimini yine Giresun'da tamamladı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle üniversite eğitimine gidemeyen Başkan eğitim hayatına ara verdi. Tüm kadınlara örnek bir anlayışla eğitimin yaşı olmaz anlayışını da ispatlar derecesinde azmeden ve eğitimine kaldığı yerden devam ettirmek isteyen Ocak, Giresun Üniversitesi Fındık Eksperliği Bölümünden Birincilikle mezun oldu.

Teknikerler Birliği Giresun il Başkanlığına Gülcan Ocak Atandı

Piraziz Ziraat Odasında Danışman olarak göreve başlayan Gülcan Ocak, yaptığı çalışmalarla kısa sürede hem çiftçinin hem de Ziraat Odasının aranan ismi oldu. Halen bu görevine de devam eden Ocak'ın yeni görevinde de Giresun ve tüm Türkiye için yararlı çalışmalar yapacağına kesin göz yle bakılıyor.























549 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir