• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C. Kastamonu Üniversitesi Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin yararlanabileceği "Cemile-İsmet Şen Öğrenci Konukevi ve Sosyal Tesisleri"nin temeli törenle atıldı.

T.C. Kastamonu Üniversitesi Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin yararlanabileceği, hayırsever iş adamımız Mehmet Şinasi YILMAZ tarafından bağışlanan arazi üzerinde, bizden sonraki nesillere bırakılacak en güzel armağanın onların geleceğini inşa etmek inancıyla Kızılay Avrasya Şubesi ve Şensac Yassı Metal Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal ŞEN'in ve binanın projesinin hazırlanmasına katkıda bulunan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet ERKURTOĞLU'nun katkılarıyla inşa edilecek "Cemile-İsmet Şen Öğrenci Konukevi ve Sosyal Tesisleri"nin temeli törenle atıldı.

 Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu Konukevi

İlk tören, Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlendi. Burada temel atma törenine katılan Kastamonu Valimiz Şehmus GÜNAYDIN, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat DEMİR ve Türk Kızılayı'nın Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaparak, yurdun ilçemize hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.



Konuşmaların ardından binanın yapımını üstlenen İsmet Şen ve ailesine, araziyi bağışlayan Şinasi Yılmaz ve ailesine Valimiz Şehmus Günaydın, Kızılay Genel Başkanımız Ahmet Lütfi Akar ve Kaymakamımız İsa Karaaslan tarafından plaket takdim edildi.

Belediye Başkanımız Rıdvan OYAR da binanın projesinin hazırlanmasına katkıda bulunan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet ERKURTOĞLU'na ve Kızılay Genel Başkanımız Sayın Ahmet Lütfi AKAR'a plaket sundu.

Buradaki törenin ardından Seyfettin Uyanık Caddesi üzerinde inşa edilecek 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun temeline geçildi.

Burada, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Kastamonu Valisi Şehmus GÜNAYDIN, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat DEMİR, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Kemal AKAR, binanın yapımını üstlenen hayırsever ŞEN ve YILMAZ aileleri, Kaymakamımız İsa KARAASLAN, Belediye Başkanımız Rıdvan OYAR, 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun temeline ilk harcı dökmek için butona bastı.

Törene, diğer ilçelerimizin belediye başkanları ve Kızılay yöneticileri de katıldı.

 Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu Konukevi












975 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir