• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C.Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun M.Y.O.’da Doğal Gaz Esnek Bağlantı eğitimi verildi

Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulunda (MKÜ İMYO) 21 Mart Perşembe günü Doğal Gaz Esnek Bağlantı eğitimi verildi. Eğitimi Aksa Doğalgaz, Hitachi Metals firmaları verdi. Eğitimde Aksa Doğalgaz Hatay İşletme Şefi Kamil Baygın katılımcılara soru cevap şeklinde genel doğal gaz bilgisi verdi.



Hitachi Metals Türkiye Müdürü Ünsal Erkan eğitime geçilmeden önce eğitimde verilecek olan esnek borular hakkında kısaca bilgi verdi. Erkan esnek boruların Japonya'da 1985 yılında kullanıma geçtiğini 1996 da ABD'nin yüzde 70 nin bu boruları kullandığını belirtti.



Erkan Türkiye'nin bu boruları 2008 yılında kullanmaya başladığını söyledi. Hitachi Metals İç Tesisat Eğitmeni Bekir Başol, Soflex esnek borular hakkında bilgi vererek eğitime başladı. Eğitimlerin yanı sıra isteyen katılımcıların 100 TL karşılığında Gazmer firması tarafından sertifika almak için sınav yapıldı. Sınav uygulamalı ve yazılı olarak iki  aşamadan oluşturuldu. İlk sınav uygulamalı olarak MKÜ İMYO'nun spor salonunda yapıldı. Uygulamalı sınavdan sonra yazılı sınava geçildi. Sınavda başarılı olan kişiler sertifika almaya hak kazandı.














977 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir