• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Tekniker İle Veteriner Sağlık Teknikeri Maaşları Arasındaki Fark

Teknik Hizmetler Sınıfına dahil Tekniker kadrosunda görev alanlar 9/2'den, Sağlık Hizmetleri Sınıfına dahil Veteriner Sağlık Teknikeri kadrosunda görev alanlar ise 10/2'den Devlet memuriyetine başlamaktadırlar. 

Her iki unvana ait zam puanları ile tazminat ve ek ödeme oranları farklı belirlendiğinden, bu unvanlarda aynı süre hizmeti bulunan personel arasında aylık ücret farkı da söz konusu olmaktadır. 

En az iki yıl süreli mesleki teknik yükseköğrenim görüp Teknik Hizmetler Sınıfında “Tekniker” kadro unvanında görev yapanlar  ile aynı seviyede mesleki yüksek öğrenim görüp Sağlık Hizmetleri Sınıfında “Veteriner Sağlık Teknikeri” kadro unvanında görev yapanların aylık ücretlerinin bir arada görülmesi amacıyla memurunyeri.com olarak yapılan hesaplamada aşağıdaki sonuçlara ulaşılmıştır. 

Yapılan çalışmalar sonucu personelin hizmet yılları itibariyle ulaşabilecekleri derece ve kademeler, fazladan yapılabilecek kademe ilerlemeleri ve derece yükselmeleri dikkate alınmadan belirlenmiş olduğundan, ilave derece yükselmesi ve kademe ilerlemelerinden yararlanmış personelin belirttiğimiz derece ve kademelere daha erken sürede ulaşabilmesi de mümkündür.


“Tekniker” ve “Veteriner Sağlık Teknikeri” Unvanlı Personelin Aylık Net Maaşları



NOTLAR: 

Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, bekar (ya da eşi çalışan) ve çocuksuz personele göre değerlendirme yapılmıştır.

 Çalışılan bölge ve yerlerden kaynaklı ek özel hizmet tazminatı ödemeleri dikkate alınmamıştır.

 Döner sermayeden yararlanan personel için, sabit döner sermaye ödemeleri dahil edilmiştir.

 Sendika aidatı ve toplu sözleşme ikramiyesi ödemesi dikkate alınmamıştır.

 Gelir Vergisi oranı %15 olarak uygulanmıştır.

 5 yıl ve daha az hizmeti olanların, 01.10.2008 tarihinden sonra göreve başladıkları varsayılarak sosyal güvenlik kesintileri buna göre hesaplanmıştır.
















3555 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir