• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Kastamonu Üniversitesi Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulunda 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Geleneksel Tanışma ve Kaynaşma Programı Yüksekokul yerleşkesinde yapıldı.

Kastamonu Üniversitesi Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulunda 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Geleneksel Tanışma ve Kaynaşma Programı Rektör Prof. Dr. Seyit AYDIN ve eşi SELMA AYDIN, Cide Kaymakamı YÜKSEL KARA ve eşi DİLEK HOŞGÖR KARA, Cide Belediye Başkanı NEJDET DEMİR, Cide Cumhuriyet Savcısı BÜNYAMİN SARTÜRK, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Serkan ISLAK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. SAİT DOĞAN ve Öğr. Gör. SEYFULLAH GÖKOĞLU, Öğretim Elemanları ve Öğrencilerin katılımıyla 27 Aralık 2013 Cuma günü Yüksekokul yerleşkesinde yapıldı.

Program, Yüksekokulumuz yemekhanesinde yapılan mangal etkinliği ile başladı. Mangal etkinliği ile ilgili olarak maddi destek sağlayan Cide Belediye Başkanı NEJDET DEMİR’e teşekkür ederiz. Ayrıca mangal etkinliğinde hizmet eden Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Mangal etkinliğinden sonra konferans salonunda Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Serkan ISLAK’ın konuşmaları ve Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ın konuşmaları ile program devam etti.

  

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan ISLAK konuşmasını “Bu sene yaklaşık 200 öğrenci yüksekokul ailemize katıldı. Siz değerli öğrenciler, Yüksekokulumuzu tercih edip bünyemizde bulunan bölümlerden birine yerleştiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Okulumuza hoş geldiniz. Değerli kardeşlerim, bilgi, donanım ve birikimlerinizle, ileriki hayatınızda; toplumsal yaşamda ve iş hayatınızda Kastamonu Üniversitesinin sürekli temsilcileri olacaksınız. Okulumuzun mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyacağınızı temenni ediyor ve başarılar diliyorum. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve özellikle desteklerinden dolayı Belediye Başkanım Nejdet DEMİR’e çok teşekkür ederim. Başta Sayın Rektörüm olmak üzere saygıdeğer konuklar bu kış gününde bizleri yalnız bırakmayıp davetimize teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” şeklinde yaptı.

 Programın devamında Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN: “Sevgili Öğrenciler; Yüksekokulumuzun bölümlerine yerleştiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Sizler Kastamonu Üniversitesinin birer temsilcisi olacaksınız. Yüksekokulumuzun alanlarında uzman öğretim elemanları sayesinde bölümlerinizde en iyisi olacağınız inancındayım. Üniversitemizin ambleminin olduğu her yer bizim ailemizin bir parçasıdır.”dedi.  Sayın Aydın, konuşmasının sonunda: “Başta Yüksekokul Müdürümüz olmak üzere tüm Meslek Yüksekokulu akademisyen ve çalışanlarına vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sevgili öğrencilerimize başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.” şeklinde temennide bulundu.

     Konuşmaların ardından Yüksekokulumuz Okutmanı OSMAN EROĞLU 'nun sazlı müzik ile öğrencilerin hazırladığı müzik şöleni ile tanışma ve kaynaşma program sona erdi.

  






1946 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir