• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Köşk MYO’da 21 Mart günü Nevruz Çoşkusu Yaşandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO), Köşk Kaymakamlığı ve Köşk Belediye Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliği, 21 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdi.

Nevruz kutlama etkinliğine, Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Akan Şahin, İlçe Emniyet Amiri V. Komiser İsa Yılmaz ve Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz'ın yanı sıra ilçe kurum amirleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, Köşk Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar, öğrenciler ile akademik ve idari personel katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Köşk MYO öğrencilerinin Nevruz Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulayan konuşmaları ile devam etti.

Bayram ruhunu yansıtan şiirlerin okunduğu ve çeşitli sportif müsabakaların yapıldığı etkinlikte, geleneksel yumurta taşıma, çuval içinde yürüme ve halat çekme yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.







99 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir