• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Gençlerimizin ve tüm halkımızın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyoruz.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek için Samsun'a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919'un 104. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

19 Mayıs 1919 günü, milletimizin zaferlerle dolu geçmişinde yazılacak yeni bir destanın başlangıcı, memleketimizin düşman işgalinden kurtarılması ve milletimizin bağımsızlığı için istiklal mücadelesinin ilk adımı, tarih boyunca hep yükseklerde tuttuğumuz özgürlük sevdamızın bir yansımasıdır.

Büyük Önder Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” diyerek Türk gençliğine olan sonsuz güvenini vurgulamıştır. 19 Mayıs gününü en çok güvendiği ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimize bayram olarak armağan etmiş ve kurulan Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Gençlik, milletimizin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve aziz milletimizin bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz.
19.05.2023

Şevket Gölük
HaberTekniker Genel Yayın Yönetmeni
Gazeteci & Yazar 





111 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir