• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Ameliyathane Teknikerler Derneği (ATEKDER) mesleki çalışma alanı ve yetkileri hakkında basın açıklaması yaptı.

ATEKDER Başkanı Funda Aytaç, HaberTekniker Ameliyathane Teknikerler Derneği (ATEKDER) yönetimi adına dernek başkanı Funda AYTAÇ mezuniyet sonrası çalışma hayatında çok sık karşılaştıkları mesleki çalışma alanı ve yetkileri hakkında basın açıklaması yaptı.

Basın Açıklaması;

Bizler bu mesleğe önce insan sağlığı diyerek yola çıktık. Etik kurallar çerçevesinde mesleğimizi severek yapmaya gayret ediyoruz. Bir gün o ameliyathane masasında, yakınımızda olabilir düşüncesi ile hareket ederek işin ciddiyetini koruyor ve sayıma, sterilizasyona ve en ufak ayrıntısına kadar dikkat ve özenle işimizi yapıyoruz. Bizler eğitimleri elbette cerrahlar ve ustadlarimiz olan hemsirelerden almis bulunuyoruz. Fakat diğer bölümlerde olduğu gibi önceden Cerrahi Tekniker olmadığından dolayı yerimize sertifikasyon programi ile Hemşire çalıştırıldı.Artık kendi alanında yetişmiş Ameliyathane Teknikerleri olduğundan dolayı, artık kendi alanımızda çalışmayı istemek Bizler için doğal bir haktır. Hemşirelik bakım hizmeti verir. Tıpkı acilde ve ambulans‘da hemşirelerin olup şimdi ise yerini paramediklere bıraktıkları gibi ..anestezide de önce anestezi Teknikeri olmadığından dolayı hemsire vardı. şimdi ise Anestezi Teknikeri yetiştiği icin Anestezi Teknikerleri var.

Çok uzağa gitmeye gerek yok.. diyalize bakacak olursak diyaliz Teknikeri yoktu yerine Hemşire vardı.simdi yerine diyaliz Teknikeri yetişti ve alanda şimdi diyaliz teknikerleri var .Bizler yokken yerimizde bulunan hemşirelere teşekkür ediyor,şükranlarımızı sunuyoruz .kaliteli mesleğini iyi yapan ustadlarimizdan çok güzel bilgiler öğrendik. Yanımızda olan destek veren hemşirelere bir kez daha teşekkür ederiz .

Artık Ameliyathane Teknikerleri yetişti. Ameliyathanelerde’diplomalı Ameliyathane Cerrahi Teknikerlerin dönemi başlıyor insallah .

Bizler yokken bizlerin yerine artısı ve eksisi ile bu Mesleği icra ettiğiniz için tesekkür ederiz.

Artık Bizler varız gözünüz arkada kalmasın. Bilgi ve donanımlı bir sekilde yetişiyor ve yetiştiriyoruz. Saygılarımızla

ATEKDER Mesleki Çalışma Alanı Basın Açıklaması, HaberTekniker -1

ATEKDER Mesleki Çalışma Alanı Basın Açıklaması, HaberTekniker -1




263 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir