• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Sağlık kurumları bünyesindeki tanı ve tedavi laboratuvarlarında hastanın durumu ile ilgili olarak, hekimin gerekli gördüğü tıbbi analizleri yapan Tıbbi patoloji Teknikerleri, Ankara'da Tıbbi Patoloji Teknikerleri Derneğini kurdular.

Tıbbi Patoloji Teknikerleri Derneği  (TPTD) Yönetim Kurulu yazılı bir basın açıklaması yaparak dernek kuruluşunu ve amaçlarını açıkladılar.
Patoloji Teknikeri, HaberTekniker
Derneğimizin adı ''Tıbbi Patoloji Teknikerleri Derneği'' merkezi Ankara ve kısa adı ''TPTD''dir.

Amacımız mesleğimizi geliştirerek, akademik çalışmalar yaparak mesleki gelişimine katkı sağlamak ve toplumun sağlığı açısından menfaatine olacak her türlü faaliyeti destekleyecek çalışmalarda bulunmaktır.

Faaliyetlerimizin geliştirilmesi için araştırmalar yapmak, kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek ve  her türlü bilgi, belge, yayınları temin etmek, dokümantasyon merkezi oluşturmak, çalışmalarını duyurmak için amaçları doğrultusunda gazete, dergi, kitap gibi yayınlar ile üyelerine dağıtmak üzere çalışma ve bilgilendirme bültenleri çıkarmak, internet yayıncılığı, slayt, mültivizyon gösterileri yapmak, yaptırmak ve organize etmektir.
Tıbbi Patoloji Teknikerleri Derneği, HaberTekniker
Hedeflerimiz doğrultusunda sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak, her türlü teknik araç ve gereci temin etmek veya temin edilmesini sağlamak TPTD olarak başlıca görevlerimiz arasındadır. 
 
Bu yolda bizimle beraber yürümek isteyen, mesleki kazanımlarını arttırmak, mesleğine ve mesleki ideallerine her koşulda sahip çıkmak isteyen, geleceğe ışık tutarak her anlamda birlik ve beraberlik bilinciyle ilerlemekte fayda gören tüm arkadaşlarımızı derneğimizin çatısı altında görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Tıbbi Patoloji Teknikerleri Derneği Yönetimi

( Ayrıntılı Bilgi için: www.tptder.org )
















805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir