• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik) Derneği yönetim kurulu üyeleri, T.C. Sağlık Bakanlığı Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT’A ziyaret gerçekleştirdi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah BALTACI, Genel Başkan Yardımcısı Osman Nuri KUNDAKÇI, T.C. Sağlık Bakanlığı Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT’A ziyaret gerçekleştirdi.

ATTDER'DEN HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET, HaberTekniker -1

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Süleyman BALAKAN’IN da katılım sağladığı görüşmede, ATTDER’in Hatay’da COVİD-19 Pandemi şartlarını göz önünde bulundurarak planladığı projelerden bahsedildi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa HAMBOLAT “ Öncelikle sizlerin nezdinde tüm 112 acil çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. İlimizde yaşanılan gerek sınır dışı operasyonlarda gerek Covid-19 Pandemi sürecinde Acil Sağlık Çalışanlarımız ciddi emek sarf ettiler. İl Müdürlüğü olarak göğsümüzü kabarttılar. Hem şahsım olarak hem de İl Sağlık Müdürü olarak tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Kapılarımız onlara her zaman açık” ifadelerini kullandı.

ATTDER'DEN HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET, HaberTekniker -2












450 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir