• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri -Paramedik Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından 26 Mart 2021 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığına çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri -Paramedik Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Semih KORKUT’a ziyaret gerçekleştirildi.
 
22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Semih Korkut’a ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette 112 çalışanlarının talep ve beklentileri iletildi.
ATTDER, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürünü ziyaret etti, HaberTekniker
Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Semih Korkut; İstasyonların fiziki şartlarında iyileştirme için çalışmalar yapıldığını aynı zamanda başhekimlikler bünyesindeki teknik ekiplerinin güçlendirileceğini ifade etti. 112 personelinin yenidoğan , deniz , hava ambulansı gibi alanlarda profesyonelleşmesi gerektiğini ifade eden Dr.Semih KORKUT, bu amaçla yenidoğan ve deniz ambulansında çalışan personelin eğitimlerinin tamamlandığını çok yakında hava ambulansı İçin sertifikasyon programının düzenleneceğini ifade etti.
 
Özel sektörde çalışan meslektaşlarımızın ve atama bekleyen meslektaşlarımızın talep ve beklentileri iletildi. Yeni istasyonların açılacağı ve açılan bu istasyonlara ATT ve Paramedik istihdamlarının devam edeceği ifade edildi.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Semih KORKUT , Acil Tıp Teknisyeni ve Paramediklerin 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftasını kutladı.











380 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir