• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

HaberTekniker.com haber portalımızın Genel Yayın Yönetmeni (GYY) ve Yazarı olan sayın Şevket GÖLÜK Teknikerlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini Mercek TV canlı yayınına katılarak anlattı.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi'nin kurucu üyesi olan, bir dönemde Genel Başkanlığını yapan ayrıca HaberTekniker.com haber portalımızın Genel Yayın Yönetmeni (GYY) ve köşe yazarı olan sayın Şevket GÖLÜK 18 Şubat 2021 günü konuk olarak katıldığı Mercek TV kanalındaki Heybet Aslanoğlu ile Sağlık Gündemi programında şu açıklamalarda bulundu; 
Saglik Gündemi, Mercek TV, Canlı Yayın Konuk, Şevket Gölük, 18 Şubat 2021
" Tüm izleyicilerimize iyi akşamlar diliyor ve konuşmama geçmeden önce geçtiğimiz günlerde Gara bölgesinde şehit olan 13 vatandaşımıza Allah(cc)'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ayrıca tüm milletimizin Regaib Kandilini tebrik ediyorum.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi olarak kurulduğumuz 1999 yılından itibaren yapılan faaliyet çalışmalarında bir çok siyasi yetkililer ile çözüm noktasına görev alan bir çokkamu yöneticisiyle görüşüldü, bu görüşmelerde bir çok sorunlarımız ve çözümönerilerimiz sözlü olarak anlatıldı ve yazılı olarak ta verildi. Bu görüşme, ziyaret ve toplantılar sonucu verilen sözlerin tutulmadığı ve hep Türkiye gündemi sıralamasına hızla aşağılarda kaldığını gördük. Teknikerler Birliği Derneği çatısı altına sorunlarımızın ve çözümlerinin kamuoyuna duyurulması noktasında ulusal TV kanalları ve ulusal gazeteler ile görüşüldü, açık havabasın açıklaması da yapıldı, birçok ilde yasal eylemlerde yapıldı.

Bu çalışma faaliyetlerine halen daha güçlü ve ülke genel yeni yapılanmasıyla devam etmektedir.

Ülkemizde 850'den fazla Üniversitelerimize bağlı eğitim/öğretim veren Meslek Yüksekokulu mevcut olup, halen okumakta olan 2.500.000 öğrenci (örgün/uzaktan/aöf) vardır. Bu okullardan mezun sayısı geçtiğimiz yıllar itibarıyla 5 milyonu geçmiştir.

Ülkemizde milyonlarca Meslek Yüksek Okulumezunu yıllardır gerek kamu da gerek se özel sektörde eğitimlerini almışoldukları unvan ve meslek gruplarına göre çalışmakta olup ülke kalkınmasında ki yerlerini almışlardır.

Ülkemizin geleceği ve ekonomimizin daha güçlü olması için biz Teknikerler olarak çalışmak ve üretmek istiyorruz. Bunun içinde ülke yöneticilerimizden tek isteğimiz çalışma lanlarımızı genişleterek tüm program mezunlarımızdan yüksek atamalar yapmalarıdır.

Ayrıca tüm M.Y.O. mezunu olan Tekniker meslektaşlarımızı (Teknik/Sağlık programlar) anayasal haklarımızı (Ünvan, Atama, Yetki, Mesleki Oda) almak adına bir araya gelerek daha gür sesle taleplerimizi kamuoyuna ve ülke yöneticilerimize iletmek için mevcut tüm tekniker dernek/platformlarını yakın zamanda kurulacak olan Teknikerler Konfederasyonu çatısı altında toplanmamız gerekliliğinin altını burada canlı yayınızda tekrar altını çiziyorum.

Program öncesi ve program süresince bizleri yanlız bırakmayan Tekniker meslektaşlarımıza ve mesajları ile bize destek olan tüm izleyicilerimize teşekkürler ediyorum" konuşmasını bitirdi.








617 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir