• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C. Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, AGEP Antalya Gastronomi Derneğince düzenlenen Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışmalarında ikinci olarak gümüş madalya kazandılar.

Katıldığı birçok yarışma ve organizasyonda elde ettikleri başarılarla üniversitemizi gururlandıran Zonguldak T.C. Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, TAFED Türkiye Aşçılar Federasyonu Himayesinde, AGEP Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneğince düzenlenen “Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışmaları” (Black Box) Kapalı Kutu temalı yarışmada 24 üniversite arasından ikinci olarak gümüş  madalya almaya hak kazandı.

Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın da katkılarıyla katılım sağlanan yarışmada, T.C. Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz Aleyna Özer, Muhammed Yasin İnce ve Ergün Yazıcı’dan oluşan ekibimiz, Siyez Bulgurlu Antirkot, Avokado Soslu Sebze Buketi ve Şıllık Tatlısı hazırladılar. Gerçekleştirilen bu uluslararası organizasyonda yaptıkları sunumla Üniversitemiz, “En İyi Üniversite” kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyaya layık görüldü.

Devrek MYO Aşçılık öğrencileri yarışmada gümüş madalya aldılar, habertekniker

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve T.C. Devrek M.Y.O. Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Kesikoğlu, katkılarından dolayı Devrek ESO Başkanı İsmet Akdemir’e teşekkür ederek, öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarılarından ötürü tebrik etti.






514 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir