• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Elazığ Teknikerler Derneği I. Olağan Genel Kurulu coşkulu ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

7 Aralık 2019 günü T.C. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda üyelerine seslenen Başkan Zühal Bulut, Teknikerlere lisans tamamlama haklarının verilmesi gerektiğini ifade ederek ” Meslek Yüksekokullarının endüstri ve sanayi nitelikli teknik eleman yetiştirmek amacı ile kurulmasına karşın zaman içinde kuruluş amacından sapan bir düşünceyle sermaye sahiplerinin teçhizat ve makinası önünde köleleştirilmiştir. Meslek Yüksekokullarının YÖK için istihdam kaynağı, yerel yönetimler için gelir kaynağı, siyasiler içinde yardım kaynağı, aileler içinde umut kaynağı olduğu bir ortamda bu okullarından mezun olanların temel insani haklarının gasp edildiği acı bir tablodadır” dedi.

Elazığ Teknikerler Derneği I. Olağan Genel Kurulu, HaberTekniker
 
Konuşmalarına “Bu mücadelede görüntüsü olan ancak sesi çıkmayan teknikerlerin en kısa zamanda derneğimize üye olmaları bu haklı mücadelemizde bizlere destek vermelidirler” diye devam eden Bulut, “Aksi takdirde ilelebet sessiz kalmayı ve verilmeyen hakları kabul etmiş olmalıdır. Bizler kimsenin hakkını yemeyeceğiz kimse yede hakkımızı yedirmeyeceğiz faturası ne olursa olsun mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz” sözlerini kaydetti.

Elazığ Teknikerler Derneği I. Olağan Genel Kurulu, Zühal Bulut, HaberTekniker -2

Genel Kurulun divan başkanlığını yapan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’da önemli açıklamalarda bulunarak “Teknikerler derneğinin en çok üyeye sahip olduğu şube olarak, Batman’ın olduğu söylendi. Böyle güzel bir çıkışla Elazığ Teknikerler Derneği’nin üye bazında Batman’ı geçeciğine ve Türkiye’de ender illerden biri olacağına inanıyorum. Sayın Başkanım Teknikerlerin Sıkıntılarını az ve öz bir şekilde izah ettiler burada en önemli vurgu teknikerlerin bir umut kolu olarak addedilmesi bende buna katılıyorum” dedi.

Yeni yönetim kurulu için tek liste ile gidilen Genel Kurulda Başkan Zühal Bulut güven tazeledi.

Elazığ Teknikerler Derneği I. Olağan Genel Kurulu, HaberTekniker

Elazığ Teknikerler Derneği I. Olağan Genel Kurulu, HaberTekniker





715 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir