• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerlerin sorunlarına çözüm yolları bulunması ve bir çatı altında toplanmaları için Antalya’da Teknikerler Derneği kuruldu.

Antalya Teknikerler Derneği Başkanı Tanju İşeli, HaberTekniker

Teknikerlerin sorunlarına çözüm yolları bulunması, mesleki eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi ve tüm Meslek Yüksek Okulu (MYO) mezunu Teknikerlerin bir çatı altında toplanmaları için Antalya’da Teknikerler Derneği kuruldu.

20 bin Teknikerin yaşadığı Antalya’da, başta Teknikerler olmak üzere teknik elemanların sorunlarına çözüm bulunması ve kısa sürede derneğin akademik meslek örgütü haline getirilmesi hedefleniyor.

Yaklaşık 20 bin Teknikerin mesleki faaliyetlerini sürdürdüğü Antalya’da Teknikerler Derneği kuruldu. Akademik meslek odası olma yolunda ilk adımı atan Antalya Teknikerler Derneği Başkanlığına Tanjı İşeli’ni seçti.

Antalya Teknikerler Derneği Kuruldu, HaberTekniker

Antalya Teknikerler Derneği Başkanı Tanju İşeli, gerçekleştirilen olağan ilk kongrede şube başkanlığına seçildiğini anlattı.

Kurucu başkan ve yönetim kurulu olarak kentte faaliyet gösteren 20 bine yakın teknikerin sesi olacaklarını anlatan Tanju İşeli, “Şehrimizde yaşayan 20 bin tekniker var. Bu arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm yolu bulacağız. Yaşanan sorunların üstesinden kısa sürede geleceğimize inanıyoruz.

Diğer yandan derneğimizin akademik bir meslek örgütü haline getirilmesi yönünde de önemli çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.







234 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu