• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

17. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve 3. Ulusal Radyoterapi Kongresi, Antalya ilinde 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği ve Radyoterapi Teknikerleri Derneği olarak 2023 yılında yepyeni konuları ile birlikte olabilmenin sevinci ile sizleri Titanic Lara Otel ve Kongre Merkezi, Antalya’da 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz TMRT-Der 17. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri ile Radyoterapi Teknikerleri Derneği 3. Ulusal Radyoterapi Kongresi ve Eğitim Seminerleri’ne davet etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.

17. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Semineri, 2023 Antalya

Teknolojik yenilikleri takip etme sansına eriştiğimiz ve bilgi alışverişi olanağına kavuştuğumuz, sosyal bütünleşme fırsatı bulduğumuz kongremizde yepyeni konu ve konuklarla birlikte olacağız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği ve Radyoterapi Teknikerleri Derneği olarak mesleğimize tüm dünya ülkeleri ile nicelik açısından aynı standartları yakalayabilme ve vizyonunu global gelişmeler ışığında yakalama fırsatı yakalayabilme adına düzenlediğimiz TMRT-Der. 17. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri ile Radyoterapi Teknikerleri Derneği 3. Ulusal Radyoterapi Kongresi ve Eğitim Seminerleri için Titanic Lara Otel ve Kongre Merkezi, Antalya’da buluşmak üzere.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Mehmet Erkek
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı
Aydın Özkaynak
Radyoterapi Teknikerleri Derneği Başkanı


Ayrıntılı Bilgi ve Katılım için: 
https://www.tmrtder.org.tr/2023








246 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu