• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker
M.Y.O. MEZUNU EMLAK YÖNETİMİ MEZUNLARI ATAMA İSTİYOR
T.C. Üniversitelerine bağlı Meslek Yüksek Okullarında eğitim/öğrenim görüp mezun olan Emlak ve emlak yönetimi mezunlarının T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu o mektup:

Sayın Cumhurbaşkanımız,

Bizler mezun sayısı 30 bini aşkın 3301 nitelik kodlu Emlak ve Emlak Yönetimi ön lisans mezunu meslek elemanlarıyız.

Uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar üzerine T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca kabul edilip mesleğimizin kuruma kazandıracağı değerleri ve fırsatları anlatma fırsatı bulduk.

Kamu kurumlarının ilgili birimlerine nitelikli personel ihtiyacına tam karşılık verebilecek seviyede eğitim almış bulunmaktayız.
EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ, Atama, Kadro


T.C.Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve T.C.Milli Emlak Genel Müdürlüğü gibi devletimizin en stratejik, en eski ve en müstakil kurumları için sesimize kulak vermilmesinden mutluluk duyacağız.
 
Kendi mesleğimizi icra edebilmenin bizim için bir ön şartı bulunmamaktadır. Nitekim sözleşmeli olarak her istihdamı 30 bini aşkın mezunumuz ile sevinçle karşılayacağız.

Hali hazırda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Cumhurbaşkanlığı'mızda bekleyen personel dosyamızın onaylanması için bekliyoruz.

Ayrıca T.C.Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile T.C.Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Taşra birimlerinde yaşanan sıkıntıların aşılabilmesi için açılacak yeni kadrolarda '3301 emlak ve emlak yönetimi' bölümünün avantajları dikkate alınarak tercih edilebilmesi ile birlikte 2000 atama talep ediyoruz.
 
Ülkemizin yüzölçümünün yüzde 57'sine haiz olan Milli Emlak Genel Müdürlüğümüzün taşra birimlerinde her iki ilçeye bir memur bile düşmemektedir.

Bu sebeple komisyon bile kurulamayacağı gibi haftanın belli günleri taşra birimleriinin kapalı kalmasına sebebiyet vermekte ve devletimizin gelir kaybına uğradığı gibi vatandaşımızın işleri de aksamaktadır.

Öte yandan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüzün taşra birimlerinde de iş yükü ciddi şekilde artmaktdadır.

Devletimizin bu önemli kurumlarında çalışma fırsatını bize sunacağınızı temenni ederek bu durumdan duyacağımız memnuniyeti bir kez daha hatırlatmak isteriz.


  
381 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu