• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Bahçe M.Y.O.'da "Kamu ve Özel Sektör İşbirliği ile Bölgenin İstihdam Şartları" konulu çalıştay düzenlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Bahçe Meslek Yüksekokulu tarafından, Kamu ve Özel Sektör İşbirliği ile Bölgenin İstihdam Şartları ve Yerel İhtiyaçlarına Göre Bahçe Meslek Yüksekokulu'nun Yeniden Yapılandırılması konulu çalıştay düzenlendi.

KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ İLE BÖLGENİN İSTİHDAM ŞARTLARI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ.

Programa İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Bülent Yanıktepe, Bahçe M.Y.O. Akademisyenleri ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, okulun mevcut durumu ve faaliyetleri hakkında kısa bir sunum yaparak açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kaymakam Müfit Gültekin ise konuşmasına "Gezen Tilki Yatan Aslandan Evladır" ata sözü ile başlayarak şöyle devam etti: "Eğer bir şey dert edinilmeye başlanmışsa orada çözüm üretilmeye başlanmıştır demektir. Meslek yüksekokulumuzun birçok sorunları var. Bu sorunlar genel olarak fiziksel alanlarla ilgili imkansızlıklardan kaynaklanmakta. Bizler bugün burada Bahçe Meslek Yüksekokulu’nun yeni açılacak olan binası ile cazibe merkezi olması adına görüş alışverişinde bulunmak için toplandık"dedi.

Çalıştay ilgili akademisyenlerin sunumları ve katılımcıların görüş alışverişlerinde bulunması ile sona erdi.
























561 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir