• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde eğitime başlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü için açılış töreni düzenlendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Efes Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nün açılış törenine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Hatipoğlu, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer, Selçuk Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Selçuk Yükseköğrenimi Destekleme Derneği Başkanı Remzi Çelikel, siyasi parti üyeleri, muhtarlar, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en son birimi olarak kurdukları Efes Meslek Yüksekokulu’nun Selçuk halkına yükseköğrenimin değişik avantajlarını da birlikte getireceğini belirten DEÜ Efes Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Prof. Dr. Murat Hatipoğlu, yapmayı planladıkları ilk faaliyetlerden birinin Selçuk’un kültür ve medeniyeti ile ilgili bir sempozyum düzenlemek olduğunu vurguladı.

EFES MESLEK YÜKSEKOKULU

Konuşmaların ardından Efes Meslek Yüksekokulu açılış kurdelesini birlikte kesen katılımcılar, okulu hep birlikte dolaştılar. Açılış töreninden sonra Selçuk Belediyesi, Efes Meslek Yüksekokulu öğrencileri birlikte Selçuk Efes Kent Belleği’ni gezerek, kent belleği koordinatörü Arkeolog Yusuf Yavaş tarafından Selçuk’un tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

















373 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir