• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

TEKNİKERLER BİRLİĞİ GENEL MERKEZİ 15 NİSAN 2016 TARİHİNDE ANKARA TÜRK HABER-İŞ SENDİKASI MİSAFİRHANESİNDE TEPEB DESTEK VE YAYGINLAŞTIRMA SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

Ülkemizde mevcut en büyük Tekniker meslek örgütü olan Teknikerler Birliği ; TEPEB - "İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ENERJİ PERFORMANSI TEKNİSYENİ AVRUPA SERTİFİKASI” temalı proje Fransa liderliğinde , İspanya ve Türkiye ortaklığında sürdürülürken Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu'nun referans önerileri ile projede aktif olarak yer almıştır.

 TEPEB - TEKNİKERLER BİRLİĞİ - ŞEVKET GÖLÜK

Teknikerler Birliği Genel Merkesi tarafından 15 Nisan 2016 tarihinde Ankara Türk Haber-İş Sendikası Misafirhanesinde TEPEB gündemi ile destek/yaygınlaştırma semineri yapılmıştır.

Seminere Teknikerler Birliği Genel Merkezi Genel Başkanı Ertan KILIÇ, genel merkez yöneticileri, şube yöneticileri, il/ilçe temsilcileri, üyeler ve Teknikerler Birliği Genel Merkezi eski Genel Başkanı Şevket GÖLÜK katılmıştır.


Seminer süresince Teknikerler Birliği yöneticileri tarafından değerli katılımcılara bilgilendirme semineri verilmiştir.

Beykoz Meslek Yüksek Okulu hakkında ve Projeye dahil edilme süreci konularında katılımcılara gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra, seminerde görsel olarak sunu eşliğinde bilgilendirme yapılmıştır. TEPEB tarfından gönderilen afişler toplantıya katılan Yöneticilere imza karşılığı dağıtılarak bulundukları illerde ilan edilmek üzere gönderilmiştir.

TEPEB - TEKNİKERLER BİRLİĞİ - ŞEVKET GÖLÜK











































626 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir