• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Okul sonrasında görev yapabilecekleri kurumlar arasında yer alan Ceza İnfaz Kurumunu ve işleyişini yakından görmeleri amacıyla Yerköy Adalet M.Y.O.’nun Adalet Programında öğrenim gören öğrenciler ziyarete katıldı.

Okul sonrasında görev yapabilecekleri kurumlar arasında yer alan Ceza İnfaz Kurumunu ve işleyişini yakından görmeleri amacıyla T.C. Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet M.Y.O.’nun Adalet Programında öğrenim gören 10 öğrencimiz bu amaçla 17.03.2016 (Perşembe) tarihinde Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret etti.


YERKÖY ADALET M.Y.O. ÖĞRENCİLERİ YOZGAT KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNU ZİYERET ETTİLER.


Yerköy Adalet M.Y.O. Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL ve Öğretim Görevlisi Gülçin EROKSAL ÜLGER nezaretinde gerçekleşen ziyarette öğrencilerimize, kurum yetkilileri (Eğitimci ve Psikologlar) kurumun işleyişi ve burada bulunan tutuklu ve hükümlülerin hakları ile ileride bu kurumlarda görev alacak kişilerin ne gibi özellikler taşımaları ve özlük hakları konusunda ayrıntılı bilgiler aktardılar. Öğrencilerimiz ziyaret sürecinde tutuklu ve hükümlülerin morallerini yükseltmek amacıyla icra edilen konseri de izleme imkânı buldular.


YERKÖY ADALET M.Y.O. ÖĞRENCİLERİ YOZGAT KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNU ZİYERET ETTİLER.











765 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir