• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerler Birliği İl Temsilcisi ve Veterinerler Komisyonu Başkanı Nimetullah Durmaz ile İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Zengin, 5 Nisan Teknikerler Günü nedeniyle kurumlara nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Teknikerler Birliği İl Temsilcisi Durmaz ve Yardımcısı Zengin, ilk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Nurettin Kıyas, Batman ve çevre illerden teknikerlerin katılımı ile kentte gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı Başkan Durmaz ile Başkan Yardımcısı Zengin’e teşekkür belgesi verdi. Etkinliğin, Türkiye’de bir ilk olduğunu hatırlatan Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Nurettin Kıyas “Teknikerler Birliği Batman İl Başkanlığı, Türkiye’nin farklı illerinden teknikerleri Batman’da ağırlayarak güzel bir etkinliğe imza attı” dedi.

TEKNİKERLER BİRLİĞİ BATMAN İL TEMSİLCİSİ


Daha sonra Batman Belediyesine geçen Teknikerler Birliği İl Temsilcisi Durmaz ve Yardımcısı Zengin, Belediye Başkan Vekili Hürriyet Kaytar ve Başkan Yardımcısı Semra Güneş’le bir araya geldi. 5 Nisan Teknikerler Günü’nü kutlayan Başkan Vekili Kaytar, sokak hayvanları ile ilgili yapacakları çalışmalarda teknikerlere çok iş düştüğünü kaydetti. Başkan Vekili Kaytar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Teknikerler Birliği İl Temsilcisi Nimetullah Durmaz ise 5 Nisan Teknikerler Günü nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyaretlerde samimi sohbetlerinden dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas ile Başkan Vekili Hürriyet Kaytar ve Başkan Yardımcısı Semra Güneş’e teşekkür etti. 



TEKNİKERLER BİRLİĞİ BATMAN İL TEMSİLCİSİ VETERİNER TEKNİKERİ NİMETULLAH DURMAZ

























860 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir