• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C.Sinop Üniversitesi Gerze M.Y.O. öğrencileri kimsesiz çocuklar yararına konser düzenledi.

Sosyal ve kültürel aktivitelerine hız kesmeden devam eden Gerze Meslek Yüksekokulunda, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin destekleriyle kimsesiz çocuklar yararına bir konser düzenlendi.

 gerze myo konser -2

Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Kemal ÇELİK, akademik personel, öğrenciler ve çok sayıda müziksever Gerze halkı katıldı.

Yüksekokul öğrencilerimizden oluşan Müzik Topluluğunun kendi bestelemiş oldukları şarkılarla birbirinden güzel türkü ve eserleri kimsesiz çocuklar için seslendirdiği ve eğlenceli bir atmosferde geçen konserde dinleyiciler de seslendirilen şarkılara eşlik etti. 

gerze myo konser -1

Programda bir konuşma yapan grup sözcüsü Okan EFE, amaçlarının kimsesiz çocukları unutturmamak ve müzik yoluyla onlara bir nebze olsun katkı sağlamak olduğunu belirterek, başta kendilerine bu imkanı sağlayan Gerze Meslek Yüksekokulu Yönetimi ile Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve katılan konuklara teşekkür etti.












603 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir