• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C. Düleymen Demirel Üniversitesi Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'da KOSGEB Konferansı Düzenlendi

Kobi ve Global Girişimcilik Halkası adı altında Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda  KOSGEB tarafından konferans gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak KOSGEB İl Müdürü Yurdun YILDIRIM, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet SESLİ, Yalvaçlı iş adamı Mevlüt AŞIK ve Yalvaçlı iş adamı Mustafa BERBER'in yer aldığı konferansa akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ilgi gösterdi.

 Yalvaç Teknik Bilimler MYO-KOSGEB Konferansı-1

Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan konuşmacılar, KOSGEB hakkında genel bilgiler vererek, girişimci hayatlarından bahsettiler. Sempatik tavırlarıyla öğrencilere keyifli anlar yaşatan Mustafa BERBER’in KOSGEB’ten önceki iş hayatı öğrencilere umut aşıladı.

KOSGEB İl Müdürü Yurdun YILDIRIM, KOSGEB hakkında detaylı bilgiler verirken genç girişimcileri harekete geçirmek için teşvik desteklerini sık sık dile getirdi.
 Yalvaç Teknik Bilimler MYO-KOSGEB Konferansı-1


Konferans sonunda Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Recep KÜLCÜ katılımcılara okulumuz adına teşekkür ederek, katılımcılar için hazırlanan teşekkür belgelerini takdim etti.

 Yalvaç Teknik Bilimler MYO-KOSGEB Konferansı-3










844 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir