• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerler Birliği Genel Merkezi olarak 9 Mayıs' ta tüm Türkiye'de YASAL SOSYAL MEDYA ZEMİNİNDE gündeme gelecek "TEKNİKER UNVANIMDAN ELİNİ ÇEK" eylemine, Seninde destek olmanı bekliyoruz.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi olarak 9 Mayıs' ta tüm Türkiye'de YASAL SOSYAL MEDYA ZEMİNİNDE gündeme gelecek "TEKNİKER UNVANIMDAN ELİNİ ÇEK" eylemine, tüm Tekniker meslektaşlarımızın ve konuya duyarlı herkezin destek olmasını bekliyoruz. 

Teknikerler Birliği Genel Merkez Genel Başkanı Şevket GÖLÜK yaptığı basın açıklamasında; Tekniker meslektaşlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik sosyal medya üzerinden Türkiye sathında uğradığımız haksızlıkları ve taleplerimizi iktidar ve muhalefet partilerine duyurup çözüm üreteceğiz ya da meslek yüksek okullarının halkımızı aldatmaya yönelik eğitim kurumları olduğunu deklare edeceğiz dedi.
 Teknikerler Birliği Genel Başkanı Şevket GÖLÜK
Tekniker meslektaşlarımızın yapması gereken en önemli aktivite gerçekte Teknikerler Birliğine üye olmanız, İl, İlçe Temsilcilikleri kurmanız ve bu sayfadan yayımladığımız mesajları sosyal medyada her gün yenileyerek kendi sayfanız üzerinden duyurmak olacaktır. Bizlere sağlamış olduğunuz desteğe ve mesleki sorunlarımızın üzerine yürümenize şimdiden teşekkür ederiz.


Şevket GÖLÜK
Genel Başkan
Teknikerler Birliği Genel Merkezi























813 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir