• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C.Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğrencileri ve DÜPOL Topluluğu tarafından ANLAŞ Lastik’e düzenlenen teknik geziye katıldılar.

ANLAŞ, çok farklı türdeki lastiklerin üretimini ve pazarlamasını yapmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi esas alan bu fabrika kendi tasarımlarıyla da piyasanın ihtiyacını karşılamakta, Avrupa ve Türkiye pazarlarında yer almaktadır. ANLAŞ, motosiklet, scooter lastiklerinin yanında, go-kart, golf arabası lastikleri ve tarım lastikleri de üretmektedir.

ANLAŞ, protokol gereği Kaynaşlı M.Y.O. Lastik ve Plastik Teknolojisi programı öğrencilerine burs vermektedir. Ayrıca başarı ile mezun olan öğrencilerimize daha önce olduğu gibi şu anda da iş imkânı tanımaktadır. Öğrencilerin, bu geziler ve fabrika yöneticilerinin derslere gelmesi gibi etkenler öğrencilerle fabrika yetkililerinin birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamaktadır.





Lastik ve Plastik Teknolojisi programı öğrencileri ve DÜPOL üyeleri ile yapılan bu teknik gezi dâhilinde fabrika yöneticileri ve çalışanları öğrencileri büyük bir ilgi ile karşılamışlar ve ilgilenmişlerdir. Bu gezi program öğrencilerine büyük fayda sağlamıştır. Bir araç lastiğinin üretim aşamaları uzmanlar tarafından adım adım gösterilmiş ve hatta uygulama yapılmıştır. Öğrenciler bu gezi ile okuldaki teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme fırsatı bulmuşlardır.


Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Celalettin İçmeli yaptığı açıklamada “Yapılan araştırmalar sanayi temsilcilerinin mühendisten çok ara elemana ihtiyaç duyduğunu göstermektedir. Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı hocalarına çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi yetiştirmek için fabrikalarla işbirlikleri yapıyorlar. Bizde yönetim olarak destekliyoruz. Teşvik ediyoruz. Öğrencilerimiz tam gün fabrikada eğitim görme fırsatı yakalıyorlar. Bu büyük bir imkân. Anlaş Lastik A.Ş.'ye destekleri için teşekkür ediyorum” dedi. 


















858 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir