• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C.Ankara Üniversitesi Elmadağ MYO ile Elmadağ Kaymakamlığı arasında “ŞEHİT, GAZİ AİLELERİ VE YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ ZİYARET” adlı bir sosyal sorumluluk protokolü imzalandı.

Geçtiğimiz öğretim yılında başarı ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinin ardından bu yıl da yeni bir proje başlıyor. Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Ayhan ŞERBETÇİ ile Elmadağ Kaymakamı Resul KIR, “ŞEHİT, GAZİ AİLELERİ VE YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ ZİYARET” adlı bir sosyal sorumluluk protokolü imzaladı. Protokole göre, Yüksekokul öğrencilerimiz 3’er kişilik 20 grupla proje kapsamında 80 aileyi ziyaret edecek ve ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı olacaklar.

Gönüllü öğrenciler, ziyaretleri sırasında aileleri daha yakından tanımak ve ihtiyaçlarını tespit edebilmek için görüşmeler yapacaklar. Ailelerle buluşmalarda öğrencilerimize mahalle muhtarları eşlik edecek. Öğrenciler, ziyaretleri sonrasında hazırladıkları raporu Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Fonu ile paylaşacak ve ailelerin ihtiyaçlarını bu fondan temin edip, bizzat kendileri sunacaklar.











827 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir