• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilciliği, “Tekniker Sorunları ve 2013 Yılı Başarı Ödül Töreni” düzenledi.

Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilciliği, “Tekniker Sorunları ve 2013 Yılı Başarı Ödül Töreni” düzenledi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Rifat Hisarcıkloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilciliği teknikerlerin sorunlarını masaya yatırdı, ardından 2013 Yılı Başarı Ödül Töreniyle ilçedeki başarılı teknikerlere ödülleri verildi.


Programda Ünye eski Belediye Başkanlarından İsmail Cerrahoğlu ve Çalık Yedaş İl Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla alanlarıyla ilgili bilgi verdikten sonra; Ünye Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Öğretmeni Cuma Gündüz, branşıyla ve meslek alanlarıyla ilgili bilgiler aktardı.
Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi Musa Kıranlı, programda tekniker ve teknisyenlerin sorunlarına değindi.

Törene katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ”Biz belediye başkanlığı olarak çalışmalarına katkı sunacağımızı ifade etmek istiyorum. Ünye 2023 vizyonu için inşa edeceğimiz şehirlerde sizin çizeceğiniz tasarımlar son derece önem arz etmekte, bu konuda sizlerden hassasiyet arz ediyorum. Yapılan binalara baktığımızda gerçekten bu şehri nasıl düzeltiriz diye kara kara düşünmekten kendimizi alamıyoruz. Bir yerden başlamalıyız buna başlamak için en azından yeni imara açtığımız yerler son derece önemli bu konuda sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.




Geceye Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, tekniker ve teknisyenler, meslek lisesi öğrencileri katıldı.
Konuşmaların ve ödül törenin ardından katılımcılara kokteyl verildi.







1103 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir