• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Tüm Tekniker meslektaşlarımızın 5 Nisan Teknikerler Gününü kutluyor, haklı mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğimizi ve yılmayacağımızı tekrar kamuoyuna sunuyoruz.


5 NİSAN TEKNİKERLER GÜNÜ

İlkokul mezunu emrinde ve düzeyinde (Esnaf Ve Teknisyen Odaları) örneğinde olduğu üzere mesleğini icraya zorlanan, Yüksek liseli muamelesine tabii tutulan, eğitim ve çalışma temel hakları gasp edilen teknikerler olarak, mesleki günümüzde yine hüzünlüyüz.

Ülkemizin ötekileştirilmiş ve köle, ırgat, maraba gözüyle bakılan meslek mensuplarının yani teknikerlerin bu gün (5 Nisan) Teknikerler günüdür.

Haklarımız alınmadan 5 Nisan Teknikerler Gününde eğlence bizlere yasak. Tekniker mücadelesine tüm branşlardaki meslektaşlarımızın destek vermelerini ve meslektaşlarımızın yaşamları sona erinceye dek üzerinden çıkaramayacağı mesleki önlüğüne sahip çıkmalarını arzu ediyoruz. Değerli meslektaşlarımız, Teknikerler Birliği'ne üye olarak, görev üstlenerek bize reva görülen haksızlıklara karşı koyabilirsiniz.

Tüm Tekniker meslektaşlarımızın 5 Nisan Teknikerler Gününü kutluyor, haklı mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğimizi ve yılmayacağımızı tekrar kamuoyuna sunuyoruz.

 

Ertan Kılıç

Genel Başkan




















926 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir