• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Kastamonu Üniversitesi Tosya M.Y.O.'da 18 Mart Çanakkale Zaferi Semineri düzenlendi.

Tosya Meslek Yüksekokulunda Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıldönümü kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında seminer programı düzenlendi.




Yüksekokul'umuz Öğretim Elemanlarından Tarih Öğretmeni Abdullah KÖRHASAN tarafından verilen seminere, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. M. Hakan AKYILDIZ, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Abdullah KÖRHASAN;

"Çanakkale'nin, Mehmetçiklerin büyük azmi, kararlılığı ve inancıyla savunularak düşmana geçit verilmediğini, Dünya tarihinde bir dönüm noktası olan bu zaferle Mehmetçiklerimizin dünyayı hayrette bırakan eşsiz bir kahramanlık destanı yazdıklarını ve Kurtuluş Savaşı'mızın ilk meşalesinin Çanakkale Zaferiyle tutuşturulduğunu belirtmiştir." Seminerin ardından da Yüksekokulumuz akademik ve idari personeline ve öğrencilerine Hoşaf-Ekmek ikram edilmiştir.

Seminer sonunda yapılan konuşmalarda aziz şehitlerimizi ve ulu önder M.Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz denilerek seminere son verildi.











1069 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir