• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerler Birliği Trabzon Şubesi 7.Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ile gerçekleşmiştir

Teknikerler Birliği Trabzon Şubesi 7.Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ile gerçekleşmiştir.

Şube Başkan Vekiliz Ömer Söylemez’in misafir ve üyelere yaptığı kısa hitapla toplantımız başladı. Verilen önerge ve yapılan oylamayla divan oybirliğiyle seçildi.

Bu aşamadan sonra Genel Kurulu, F.Ahmet ÖZTÜRK başkanlığında, Süleyman ATASOY  ve  Metin KUM’dan oluşan Divan yönetti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını mevcut Şube Başkanı Orhan BAKİ yaptı.



Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu ve Genel Kurul Delegelerinin belirlenmesi için Divana tek liste sunuldu. Divana sunulan liste oybirliğiyle 7. Dönem Şube Yönetim organı olarak seçildi.



Trabzon şube yeni yönetimi sayın Orhan BAKİ'nin divana vermiş olduğu liste oybirliğiyle kabul edilmiştir.Yeni seçilen yönetim organları adına Orhan BAKİ bir teşekkür konuşması yaptı.

Değerli meslektaşlarım, buralarda sesini tanımadığımız arkadaşlara, yeni arkadaşlara ihtiyacımız var.  Birliğimize ayda 1 saatinizi ve 10 liranızı ayırın. Buraya gelen herkesin, Yönetim Kurulundaki arkadaşım kadar,  söz söyleme hakkı ve yetkisi vardır. Bu mesleğin hak ettiği yerde olması için her ortamda destek olmalısınız.

Trabzon’da çok iyi bir mekanımız var. Bir çok derneğin ve kurumun böyle bir mekanı yok. Bunu mutlaka sürdürmeliyiz. Toplantılarımıza katılın, fikir verin, sorgulayın. Bilinirliğimiz hızla artmıştır. Kutlama, etkinlik ve toplantılarda protokolde yerimizi alacağız. Siyasi diyaloglarımız iyidir. Herkes bir şekilde siyasetin içinde. Ama derneğimiz siyaset üstü, öyle de devam etmeliyiz. Biz Teknikerlik kimliği altında toplandık. Mesleğimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz. Elbette yapılan doğrulara destek verip alkışlayacak, yanlışları ikaz edip eleştirecek kadar da yürekli olacağız.

Yapamadığımız çok şey olduğunu düşünüyor, şube olarak kendimizi yeterli görmüyoruz. Buna rağmen, Ülke genelinde bizim gibi 20 tane şubemiz olsa sorunlarımız 3 ayda çözülür.  Mevcut idari ve siyası yapı, sorunlarımızı çözecek tek adres olarak BAŞBAKANIMIZI gösteriyor. Burada bir yanlışlık var, böyle olmamalı. İlgili kurumlar, bir mesleğin sorununu çözecek yetenek, yetki, yeterlilikte değillerse, adil olamıyorlarsa neden varlar. Çok şey istemiyoruz, ayrıcalık asla, entegre olmaya çalıştığımız Avrupa Topluluğunda mesleğimize ne hak verilmişse, iş dünyasında nasıl uygulanıyorsa  onu istiyoruz.

Teknikerlik Eğitimi ve lisans tamamlama konusunda, Ülke olarak hangi anlaşmaları imza attıksa, gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Lisans Tamamlama konusunda YÖK, Özel ve Kamu Üniversiteleri ve yurt dışı kaynaklı eğitim kurumlarıyla yaptığımız görüşme ve çalışmalarda olumlu gelişmeler yaşadık. Özellikle uzaktan eğitim yoluyla lisans tamamlama için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

7. Dönem için bizi yetkilendirdiniz. Arkadaşlarım ve şahsım adına öncelikle Sayın Divana ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum diyerek genel kurul toplantısını sonlandırdı.

Teknikerler Birliği Trabzon Şubesi yeni yönetimine habertekniker.com yönetimi olarak başarılar diliyoruz.













1177 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir