• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

5 Mart 2014 Çarşamba günü SDÜ Çetin Büyükvanlı Anfisinde "Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Mesleğinin Dünü Bugünü ve Muhasebe Mesleğinde Stajyerlik" konulu konferans düzenlenmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından Muhasebecilik haftası münasebetiyle "Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Mesleğinin Dünü  Bugünü ve  Muhasebe Mesleğinde Stajyerlik" konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Zafer BÜYÜKNOHUTCU katıldı.

Konferansa Isparta SMMMO Başkan Yardımcısı Mukadder TUNÇ, Oda Sekreteri Hüseyin KARACA ve Yönetim Kurulu Üyesi Aykut TEZCANLI, Isparta MYO Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı  Yrd.Doç.Dr. Hasan ŞENOL, Öğr.Gör. Ali İhsan DİKİCİ, Öğr.Gör. Faik AY katılmışlardır.  



Isparta  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Zafer BÜYÜKNOHUTCU konuşmasında öğrencilere Muhasebecilik mesleğinin tarihsel kronoloji içerisinde dünden bugüne geldiği noktayı anlattıktan sonra Aday meslek mensuplarının  Stajyer olabilmesi için hangi şartları taşıması gerektiğini vurguladıktan sonra Mali Müşavirliğe uzanan yol haritasını öğrencilerimizle paylaşmıştır.



Konferans sonunda Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı  Yrd.Doç.Dr. Hasan ŞENOL tarafından Isparta  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Zafer BÜYÜKNOHUTCU'ya çiçek takdim edilmiştir.









1206 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir