• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Akdeniz Ünivaersitesi Finike Meslek Yüksekokulu öğrencileri Alanya’da yapılan 2. Ulusal Altın Kepçe Yarışmasında üçüncü oldu.

Finike Meslek Yüksekokulu öğrencileri Alanya’da yapılan 2. Ulusal Altın Kepçe Yarışmasında üçüncü oldu.  2. Ulusal Altın Kepçe Yarışmasında Akdeniz Üniversitesi Finike MYO aşçılık takımı büyük başarı göstererek üçüncü oldu.

Alanya Kültür Merkezi'nde yapılan yarışmaya 30 farklı kategoride 700 yarışmacının katılımıyla gerçekleşti. Yarışmaya okullar kategorisinde katılan Finike M.Y.O. Aşçılık Takımı öğrencileri, bronz madalya alma başarısı gösterdi. 



Altın Kepçe Turizm Aşçılar Derneği'nin organize ettiği bu yarışmanın tüm aşçılar federasyonu tarafından desteklendiğini kaydeden Finike MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Göksel Akpınar, “geçen yıl Alanya İskele'de 15 kategoride yapılan yarışmadaki kategori sayısının bu sene 30'a çıkmasıyla katılımcı sayısı da artmıştır.

Üç yıllık bir yüksekokul olarak katıldığımız bu yarışmada 30 Meslek Yüksekokulu arasından Finike'ye bronz madalya getirmek bizleri gururlandırmıştır.   Bu gururu, yaşatan Yüksekokulumuz takımımıza, başta takım kaptanı Hatice Pınar olmak üzere, Özlem Karga ve Mehtap Sancar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamlılığını diliyorum. Yüksekokulumuz sosyal ve kültürel faaliyetleri yanında mesleki yarışmalarda da öğrencilerimizi desteklemeye devam edecektir." dedi.







1461 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir