• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Bülent Ecevit Üniversitsi Alaplı Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören engelli öğrencilerimiz ve sorunlarının yerinde tespiti ve farkındalık çalışmaları çerçevesinde sunum yapıldı.

Bülent Ecevit Üniversitsi Alaplı Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören engelli öğrencilerimiz ve sorunlarının yerinde tespiti ve farkındalık çalışmaları çerçevesinde, Üniversitemiz Engelsiz BEÜ Koordinatörlüğünce 08 Kasım 2013 tarihinde saat 15:00 ‘de düzenlediği sunum, Yüksekokulumuz konferans salonunda  Alaplı Meslek Yüksek Okulu Akademik-İdari Personeli ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.



Sunum üniversitemiz Engelsiz BEÜ Koordinatörü Hakan KALYON tarafından gerçekleştirildi. Sunumda Üniversitemiz ana kampüsünde öğrenim gören engelli öğrencilerimiz ve sorunları için yapılan çalışmalar ve diğer birimlerde yapılabilecek düzenlemeler ile ilgili bilgiler verdi.   

Ayrıca, sunum için gelen teknik ekip personeli Yüksekokulumuzu engelsiz hale getirmek için yapılması gereken düzenlemelerin planlamasını yaptı.











733 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir