• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Kırklareli Üniversitesi Vize Meslek Yüksekokulu 2011 yılında bilimsel etkinliklere hız kesmeden devam ediyor

Vize Halk Bankası Şubesi personeli Yüksekokul öğrencileriyle bir araya gelerek güzel bir söyleşiye imza attılar. Halk Bankası Vize Şubesi Müdürü Sayın Abdürezzak  KILIÇ, Halk Bankası hakkında öğrencilere genel bilgiler verdi. Halk Bankasının ekonomik büyümenin yanında sosyal sorumluluk alanında da yaptığı çalışmalara değindi. Sayın KILIÇ Halkbank ve Fransız Kalkınma Ajansı arasında 2008 yılında imzalanan anlaşma kapsamında, KOBİ’lerin sürdürülebilir kurumsal uygulamalarının gelişimine destek olunması amacıyla Halkbank tarafından bir KOBİ Dönüşüm adı verilen kurumsal sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiğini ifade etti.  İnternet Bankacılığı hakkında da detaylı bilgiler veren Sayın KILIÇ, Bankacılık hizmetlerinden tüm bireylerin eşit yararlanabilmesi için Türkiye genelinde “Erişilebilir Bank24” projesinin 2011 yılında başladığını belirten Sayın KILIÇ, 18 noktada görme engelli, 12 noktada bedensel engelli vatandaşlara hizmet verdiklerini ve görme engellilerine yönelik bu sayıyı 2012 yılı sonunda 120 adete çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.




KOBİ’lerden Sorumlu Sayın Ayşe ALKAN, Operasyonel İşlemlerden sorumlu  Koray BAŞTÜRK ve Bireysel Bankacılık İşlemlerinden sorumlu Hatice AKGÜN öğrencilerin sorularını yanıtladı.



Ayrıca  2011 yılında 61 yeni şube açtıklarını ve en hızlı şubeleşen banka olma başarısını gösterdiklerini belirten Sayın KILIÇ 2012 yılı içersinde Ön Lisans mezunlarına yönelik personel alımı yapılacağının  müjdesini öğrencilerle paylaştı. Söyleşi öğrencilere hediyelerin verilmesiyle son buldu.






1206 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir