• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Mustafa Kemal Üniversitesi Sarıseki Yazıcı Meslek Yüksekokulu Temel Atma Töreni, coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.

İskenderun Sarıseki Beldesinde bulunan ve üniversitemizin devam eden eğitim yatırımlarından biri olan Sarıseki Yazıcı Meslek Yüksekokulu Temel Atma Töreni, 06 Ocak 2014 tarihinde coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.


Törene eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, çevre belde belediye başkanları, iş adamları, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Mustafa Kemal Üniversitesi ve Sarıseki Belediyesi işbirliğinde yürütülen Meslek Yüksekokulu projesi, toplam inşaat alanı 13 bin 130 metrekare olup 2 bodrum, zemin kat ve 2 normal kattan oluşan 5 katlı bir yapıdan oluşuyor.

Yapım aşaması önünüzdeki dönemlerde sona erecek ve öğrencilerin hizmetine açılacak olan Meslek Yüksekokulu projesinde 4 atölye, 21 adet derslik, yemekhane, mutfak, akademisyen odaları,  toplantı odaları ve kütüphane bulunuyor. Ayrıca öğrencilerin ders dışı aktivitelerini kaliteli bir şekilde değerlendirebilecekleri sosyal yaşam alanları da projenin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

MKÜ Sarıseki Meslek Yüksekokulu’nun ay yıldız görünümünde inşa ediliyor olması ise projenin en dikkat çekici noktasını oluşturuyor.











778 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir