• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencilerinden Firdevs AKTAŞ, Betül DAĞ, Berna KORKUT, Ercan FİLİZ, Neslihan ÖĞÜÇ, Funda TEMEL ve Akın GÖROĞLU öğrencilere Kırtasiye ve Kitap yardımında bulundular.

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencilerinden Firdevs AKTAŞ, Betül DAĞ, Berna KORKUT, Ercan FİLİZ, Neslihan ÖĞÜÇ, Funda TEMEL ve Akın GÖROĞLU, Kozan Kaymakamlığı ve Kozan İlçe milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri ile ilçemiz Kozan’da gerçekleştirdikleri yardım kampanyası sonucu Kozan/Kızıllar Köyü İlkokulu ile Kozan/Kahveli Köyü İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere Hikâye Kitabı, Kırtasiye Malzemeleri, Kılık-Kıyafet ve Oyuncak yardımında bulundu.



            Kozan Kaymakamlığından izin alındıktan sonra üç hafta süren kampanyaya Kozan’da faaliyet gösteren Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çeşitli okullar, esnaflar, kırtasiye ve dershanelerin destek verdiği bildirildi. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H.Ayhan RADAVUŞ’un denetiminde toplanan yardımlar Yüksekokul Sekreteri Kasım DAĞLI’nın nezaretinde yardımsever bir sponsor tarafından tahsis edilen araçla daha önce tespit edilen okullara götürüldü. Toplanan yardımlar Kızıllar Köyü İlkokulu Müdürü Ali ÜNLÜ nezaretinde öğrencilere dağıtıldı. Okul müdürü Ali ÜNLÜ, üniversite öğrencilerinin düşünce ve örnek davranışlarından dolayı tek tek kutladı ve “düşüncelerinizden dolayı öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi. Daha sonra kampanyanın diğer okulu Kozan/Kahveli İlkokuluna geçildi. Okul bahçesinde Müdür Süleyman ÇOBAN ve öğrencileri tarafından karşılanan Yüksekokul öğrencileri öğrencilere hediyeleri dağıttı.

            Yardımsever öğrenciler Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk TOKLU’yu da ziyaret ettiler. “Yardım ve destekleri için teşekkür ederiz” dediler. Böyle bir ulvi koordinasyonu gerçekleştirdikleri için de gurur duyduğunu ifade eden Yüksekokul Müdürü TOKLU, öğrencileri tek tek tebrik etti, başarılar diledi. “Benzer aktivitelerde her türlü yardım ve desteği sağlayacaklarını ifade etti.” Hayırsever öğrenciler de “yaptığımız iyiliğin gizli kalmasını isterdik ancak bu tür organizasyonlar yaygınlaşsın istiyoruz, tekrarını yapacağız” dediler.








2774 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir