• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Atatürk Üniversitesi, Oltu MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü I. sınıf öğrencileri, topladıkları 2 bin 500 adet kitabı Gökçedere İlköğretim Okulu’na bağışta bulundular.

Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü I. sınıf öğrencilerinden oluşan 40 kişilik öğrenci grubu okullardan ve memleketlerinden topladıkları 2.500 adet kitabı ‘Kitabım Senin Olsun” kampanyası adı altında, Oltu’ya bağlı Gökçedere İlköğretim Okulu’na bağışta bulunarak minik öğrencileri sevindirdi.

Oltu M.Y.O.’ dan Uzman Melike Güven, “Okuma ihtiyacı olup da imkânsızlıklar nedeniyle zorluk çektiklerini düşündüğümüz öğrencilerimize kitap, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulunmak amacıyla bu kampanyayı düzenledik. Hem öğrencilerin hem de yetişkinlerin yararlanabilmesi için okula bir kütüphane kurduk. Emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.




Gökçedere İlköğretim Okulu Müdürü Cemalettin Yıldız ise Oltu M.Y.O. Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin göstermiş oldukları duyarlılığa teşekkür ederken, okullarının oldukça güzel ve zengin bir kütüphaneye kavuşmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.







1458 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir