• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Ankara Teknikerler Derneği yönetimi önümüzdeki yoğun çalışma dönemine daha iyi bir performansla girmek adına piknikte buluşarak açık hava toplantısı gerçekleştirdi.

Ankara Teknikerler Derneği yönetimi Meslek Yüksek Okulu mezunu Teknikerlerin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak yıllardır zorlu mücadeler veren değerli yönetim kurulu üyelerini önümüzdeki yoğun çalışma dönemine daha iyi bir performansla girmek adına Ankara'nın güzide mesire alanı olana Yakacık Mesire Alanında piknik organizasyoınunda buluşturdu.
Ankara Teknikerler Derneği Yönetimi Piknikte Buluştu, Eylül2023, Haber Tekniker
Yeni dönem çalışma faaliyetlerininde konuşulduğu moral piknik organizasyonuna Anadolu Teknikerler Federasyonu Genel Başkanı Ertan KILIÇ ve Teknikerler Birliği (eski) Genel Başkanı Şevket GÖLÜK'te katılım sağladı.

Ertan Kılıç piknik organizasyonu başlangıcında yaptığı konuşmada; organizasyonu düzenleyen ve katılım sağlayan tüm Ankara Teknikerler Derneği yönetimini tebrik ederek, yeni çalışma döneminda yönetime Teknikerler adına yapılacak en başta konfederasyon, meslek oda kanunu olmak üzere tüm mücadele ve çalışma faaliyetlerinde başarılar diledi.

Ankara Teknikerler Derneği Başkanı Enver ERDOĞDU'da, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada; Ankara Teknikerler Derneği tarafından düzenlenen açık hava toplantısına katılan yönetim kurulu üyelerine ve misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki yeni çalışma döneminde tüm Teknikerlerin sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini ve önümüzdeki dönemde sosyal faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirtti.
Ankara Teknikerler Derneği Yönetimi Piknikte Buluştu, Eylül2023, Şevket Gölük, Haber Tekniker
Piknik boyunca yönetim üyeleri birbirlerine hal hatır sordu, yemekler yendi, çaylar içildi ve önümüzdeki yeni dönemde yapılacak çalışma faaliyetlerinin ana hatları konusunda görüş alışverişi yapıldı.

 



268 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.154532.2833
Euro34.509334.6476
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir