• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Uşak Teknikerler Derneği, yapı denetim çalışanlarına yapılan şiddet sonrası kınama eylemine katılarak, basın açıklaması yaptı.

Uşak İl merkezinde devam eden 4 katlı bir inşaatın kontrolüne giden ve yapı denetim firmasında çalışan iki yapı denetim çalışanı, betonun biraz daha sıkılaştırması hususunda uyarıda bulunduktan hemen sonra çalışanlar tarafından keserle saldırıya uğradı.
Uşak Teknikerler Derneği, Yapı Denetim
Uşak ilinde faaliyet göstermekte olan bir yapı denetim firması adına denetime giden yapı denetim çalışanlarınca, beton dökümü sırasında betonun vibratörle sıkıştırılmasını talep edince, bir inşaat ustası ile aralarında tartışma çıktı.

Tartışma esnasında elindeki keserle yapı denetim çalışanlarına fiziksel saldırıda bulunan inşaat ustası, mühendislerin kol ve boyun bölgelerinde ciddi hasarlara sebebiyet verdi. Ambulanslarla olay yerinden hastaneye sevk edilen yaralı mühendislerin vücutlarına dikiş atıldı. Saldırıya uğrayan inşaat mühendislerinden A.A. 3 gün, F.B. ise 5 gün iş göremezlik raporu alarak, kendilerine saldıran inşaat ustası hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eyleme destek veren Uşak Teknikerler Derneği başkanı Ünsal ÖZKIR, Yapı Denetim firmaları sahipleri, meslek odaları ve yapı denetim çalışanları 15 Temmuz meydanında toplanarak kınama eyleminde bulunarak basın açıklamsı yaptılar.







138 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.130932.2596
Euro34.635734.7745
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir