• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Karadeniz Teknikerler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu 30 Ekim 2022 tarihinde Trabzon ilinde gerçekleşti.

Trabzon, Rize, Gümüşhane, Zonguldak ve Ordu Teknikerler Derneklerinin bağlı oldukları Karadeniz Teknikerler Federasyonu ilk genel kurulu Tarbzon ilinde 30 Ekim 2022 tarihinde yoğun ve coşkulu bir katılım ile gerçekleşti.
Karadeniz Teknikerler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu -2022
Olağan genel kurula katılan Trabzon Teknikerler Derneği Başkanı Mustafa Meral ve Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı'da konuşma yaparak yapılan faaliyetleri ve gelecek dönem yapılacak faaliyetleri duyurudular.
Karadeniz Teknikerler Federasyonu, Mustafa Meral, Trabzon, HaberTekniker
Genel kurul sonrası federasyon başkanı olan ve yeni dönemdede bu göreve devam edecek olan Orhan Baki şu açıklamayı yaptı;

6 Milyon Teknikerin hak ve adil dağılım arayışında bir adım daha attık. Ordu, Zonguldak, Gümüşhane, Rize ve Trabzon'dan katılan delege meslektaşlarımızla, Karadeniz Teknikerler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik.

Federasyon Başkanlığı gibi ağır bir sorumluluğu şahsıma layık gören Camiamıza ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.

Adeta yok, sayılan bir meslek grubu olarak, sabrımızın sonunun hayırlar getireceğine inancımızı hiç yitirmedik. Çok yakın bir gelecekte, Kamuoyunun tam desteğiyle ülke gündemini iyi yönde meşgul edeceğiz.

Biz bu Teknikerlere neler yapmışız, bize neler yapılmış, ya da yapılanları nasıl görmemişiz diyerek yanımızda olacaklar. Elbirliği ile bu devasa sorunu çözeceğiz.
Karadeniz Teknikerler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu -2022

Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Kurulu, Mustafa Meral, Trabzon, HaberTekniker





316 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu