• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Anadolu Teknikerler Federasyonu Genel Başkanı sayın Ertan KILIÇ yazılı basın açıklaması ile ülke genelindeki tüm Tekniker Derneklerine davette bulundu.

Ertan KILIÇ, HaberTekniker
Genel merkezi Ankara'da bulunan ve 6 ilde bulunan Tekniker derneklerinin bir ve daha güçlü olmak adına kurulmuş olan Anadolu Teknikerler Federasyonu Genel Başkanı sayın Ertan KILIÇ yazılı basın açıklaması yaptı. Yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında ülke genelindeki mevcut tüm Tekniker Derneklerine ve illerde yeni kurulacak Tekniker Derneklerine davette bulundu.

Anadolu Teknikerler Federasyonu, Tekniker, HaberTekniker
Genel Başkan Kılıç; Ankara, Batman,Elazığ, Kırıkkale,Siirt ve Van illerinde kurulan Tekniker Derneklerinin Anadolu Teknikerelr federasyonu çatısı altında güçlerini birleştirdiğini ve beşten fazla Tekniker Derneğininde federasyon çatısı altına girmek için çalışmalarının başlattıklarını duyurdu.

KILIÇ, Tekniker Derneği olmayan illere açık çağrı yaparak illerinde Tekniker Derneği kurmak isteyen meslektaşlarımızın www.tekniker.org.tr web adresimizden genel bilgileri okuyabileceğini ve 0553.3079934 nolu cep telefon numarasından bilgi almak için iletişime geçebileceklerini ayrıca belirtti.
Anadolu Teknikerler Federasyonu, Meslek Yüksek Okulu, Tekniker, HaberTekniker





433 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir