• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğünce ortak düzenlenen 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu 17 Mayıs 2022 tarihinde Hatay ilinde gerçekleşti.

8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu, 17Mayıs, Hatay, HaberTekniker -1

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve T.C. Mustafa Kemal Üniversitesince ortak düzenlenen "8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu" 17 Mayıs 2022 tarihinde Hatay ilinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

Sempozyum sonrası sempozyuma katkı sağlayanlara, katılımcılara ve yöneticilere teşekkür plaketi sunuldu. Daha sonra günün aanısaına toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Sempozyum sonrası Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT-DER) başkanı sayın Abdullah BALTACI'nın kamuoyuna yaptığı açıklama; Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlediğimiz 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu’nu başarıyla tamamladık.

8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu, 17Mayıs, Hatay, HaberTekniker -1 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu, 17Mayıs, Hatay, HaberTekniker -1
8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu, 17Mayıs, Hatay, HaberTekniker -1










364 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu