• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

TMRT-Der tarafından düzenlenen 16. Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri bu yıl 21-25 Mayıs tarihlerinde Muğla ilinde gerçekleşecek.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği (TMRT-DER) Başkanı Mehmet ERKEK  bu yıl Muğla ilinde düzenleyecekleri ve  Radyoloji, Radyoterapi, Nükleer Tıp Teknikerlerinin, üniversite öğretim üyelerinin katılım sağlayacağı 16. Radyoteknoloji Kongresi için bir basın açıklaması yaptı.

Kıymetli Meslektaşlarım,

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak 2022 yılında yepyeni konuları ile birlikte olabilmenin sevinci ile sizleri La Blanche Island Bodrum Kongre Merkezi, Bodrum’da 21-25 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Uluslararası Katılımlı TMRT-Der 16. Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerlerine davet etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum.

Teknolojik yenilikleri takip etme şansına eriştiğimiz ve bilgi alışverişi olanağına kavuştuğumuz, sosyal bütünleşme fırsatı bulduğumuz kongremizde yepyeni konu ve konuklarla birlikte olacağız.
TMRT-Der 16. Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri -Muğla, HaberTekniker
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı tarafından ülkemizde başlatılan; T.C. Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ile Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği ortaklığında yürütülecek olan “Toplum Bireyinin Tıbbi Radyasyon Uygulamalarından Kaynaklı Radyasyon Dozlarının Belirlenmesi ve Ulusal Tanı Referans Seviyelerinin Oluşturulması” isimli proje kapsamında ulusal ve uluslararası katılım sağlayacak misafirlerimiz siz meslektaşlarımıza bilgilendirmeler yapacaklar.

Sektöre ait üretici firmalarımız güncel gelişmeleri anlatırken sertifikalı eğitim programımız yepyeni bir konu ile devam edecek.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak mesleğimize tüm dünya ülkeleri ile nicelik açısından aynı standartları yakalayabilme ve vizyonunu global gelişmeler ışığında yakalama fırsatı yakalayabilme adına düzenlediğimiz TMRT-Der 16. Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri için La Blanche Island Bodrum Kongre Merkezi, Bodrum’da buluşmak üzere, sevgi ve saygılarımla,
 
Mehmet Erkek
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı



Ayrıntılı Bilgi ve Katılım için: 
http://tmrtder.org.tr/2022/


Mehmet Erkek
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı
Hüseyin Ozan Tekin ve Nezaket Özgür
Kongre Bilim Kurulu Başkanları
DÜZENLEME KURULU
Nezaket ÖzgürTevfik Yigit
Aydın KuranNihat Gümüş
Hasan CantürkMüge Bölükkaya
Ünal ÇetinbaşHakan Kutlu
Volkan GörgüOnur Yıldırım
Barış Cavlı
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği İktisadi İşletmesi Genel Müdürü





143 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir