• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

ATEKDER Başkanı Funda AYTAÇ'ın konuşmacı olarak katıldığı "Ameliyathane Teknikerleri Günü ve Geleceği" Semineri T.C. İstanbul Gelişim Üniversitesinde gerçekleşti.

Ameliyathane Teknikerlerinin Günü ve Geleceği adlı seminere davet edilen konuklar sunumlarını yaptıktan sonra plaket takdimi gerçekleştirilerek akşam saatlerinde konuşmacılara ve katılımcılara boğazda iftar yemeği verildi.
Ameliyathane Teknikerleri Günü ve Geleceği Semineri, ATEKDER, Funda AYTAÇ, HaberTekniker
Gelişim Üniversitesinin plaket taktimi bittikten sonra ATEKDER olarak bir plakette bizden T.C. İstanbul Gelişim Üniversitesi Ameliyathane Hizmetleri Program Başkanı Sn.Sibel HAKLI' ya oldu. ATEKDER Genel Başkanı Sn.Funda AYTAÇ plaketini takdim etti.
Ameliyathane Teknikerleri Günü ve Geleceği Semineri, ATEKDER, HaberTekniker


T.C. İstanbul Gelişim Üniversitesinde gerçekleşen seminer sonrası 20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri Günü öğrenciler, öğretim üyeleri ve seminer konuşmacılarını katılımı ile coşkuyla kutlandı.
Ameliyathane Teknikerleri Günü ve Geleceği Semineri, ATEKDER, HaberTekniker

ATEKDER başkanı Funda AYTAÇ programların sonunda yaptığı konuşmada; ögrencilerinin her daim yanında olan başarılı hocamıza emeklerinden dolayı bir kere daha teşekkür ediyor, Saygılarımızı sunuyoruz şeklinde açıklamada bulundu.
Ameliyathane Teknikerleri Günü ve Geleceği Semineri, ATEKDER, HaberTekniker






346 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Hava Durumu