• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

İstanbul-Pendik'te görev yapan acil tıp teknikeri Büşra Kayalı Durmaz, gittiği bir vakada bulunan terk edilmiş bebeğe sütannelik yaptı.

İstanbul ili Pendik ilçesinde görev yapan Acil Tıp Teknikeri Büşra Kayalı Durmaz, gittiği bir vakada bulunan terk edilmiş bebeğe sütannelik yapmaya başladı. 

Büşra Kayalı Durmaz tarafından 3 aylık bebeğe Nisa Mihriban adı verildi. Olay hakkında konuşan Büşra Kayalı Durmaz, “Bebek meme isteğinde ağlıyordu. Kendim de 14 aylık bir kız bebek annesiyim. Bu sebepten, isteğini karşılıksız bırakmak istemedim. Aldım ve emzirdim” dedi.
Acil tıp teknikeri Büşra Kayalı Durmaz, HaberTekniker
Pendik ilçesinde, İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No’lu Acil Yardım İstasyonunda görev yapan Acil Tıp Teknikeri Büşra Durmaz isimli sağlık çalışanı, 29 Mart Salı günü Güllübağlar Mahallesinde yaşanan olayda, terk edilmiş bir bebek vakasında gittiğinde, gördüğü 3 aylık bebeğin aç olduğunu fark edip kendi bebeği gibi emzirdi.

Kendisinin de 14 aylık bebeği olan Büşra Durmaz, sütanneliğini yaptığı bebeğe kendi bebeğinin elbiselerinden giydirdi. Durmaz, bulduğu bebeğe kendi bebeğinin ismi olan ‘Bade Mihriban’ ile Nisan ayının isminden türetilen ‘Nisa Mihriban’ ismini verdi.






304 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir