• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Sağlık çalışanları sağlık emekçilerinin ve Sağlık Teknikerlerinin çalışma sorunlarını aktarmak amacıyla TBMM'de İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, TBMM, HaberTekniker
Sağlık çalışanları halkın meclisinde, Saglık Teknikeri, HaberTekniker

Sağlık çalışanlarını temsilen Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği (SaHaDer) yönetim kurulu üyesi Radyoloji Teknikeri Derya TUNÇ İYİ PARTİ 'nin T.B.M.M. toplantısında Halkın Meclisi Kürsüsünden sağlık programı mezunu olan Sağlık Teknisyenleri, Sağlık Teknikerleri ve Hemşirler kadro ve atamaların az olduğuna dikkat çekti. Ülkemizde mevcut 740 bin sağlık mezunu olduğunu ve ülke yöneticilerinden sağlıkta 100 bin atama istediklerini açıkladı. Ayrıca sağlık çalışanlarının özlük ve ücret haklarının bir an önce verilmesini talep etti.

SAHA-DER , HaberTekniker Sağlık temsilcileri, T.B.M.M.'de İYİ PARTİ'nin milletin sorunlarını birinci ağızdan dillendirilmesi adına başlattığı Halkın Meclisi kürsüsünden milletvekillerine, basın temsilcilerine ve kamuoyuna açıklamalar bulunduktan sonra İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral AKŞENER ile görüştükten ve kürsü konuşması sonrası SAHADER Yönetim kurulu olarak, Sağlık emekçilerinin sorunlarını aktarmak amacıyla İyi Parti’nin STK’dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ziyaret edilerek görüşmeler yapıldı. Kendisine gösterdikleri ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.
Sağlık çalışanları halkın meclisinde, Saglık Teknikeri, HaberTekniker -2 Sağlık çalışanları halkın meclisinde, Saglık Teknikeri, HaberTekniker -3













477 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir