• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

T.C.Kırklareli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı tarafından 10. Kariyer Günleri kapsamında, “Yaşlı Bakım Teknikerliğinde Mesleğin Geleceği ve Fırsatlar” adlı panel düzenlendi.

10. Kariyer Günleri kapsamında, “Yaşlı Bakım Teknikerliğinde Mesleğin Geleceği ve Fırsatlar” adlı panel T.C.Kırklareli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı tarafından düzenlendi.
Yaşlı Bakım Teknikerliğinde Mesleğin Geleceği ve Fırsatlar
Panelin moderatörlüğünü KLÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr. Gör. Neşe Ulukoca ve Öğr. Gör. Mustafa Helvacı yaparken, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanı Yaşlı Bakımı Teknikeri Ümit Çona ve Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezi çalışanı Yaşlı Bakımı Teknikeri Fatih Can Ertaş ise panelde konuşmacı olarak yer aldı.
 
Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği Başkanı Yaşlı Bakımı Teknikeri Ümit Çona tarafından kamuda yaşlı bakım teknikeri istihdamı, mesleğin geçmişi, güncel durumu, sivil toplum örgütü oluşturma çabaları, yurtdışı fırsatları ve gelecekteki fırsatlar konularında katılımcılar bilgilendirildi. Yaşlı Bakımı Teknikeri Fatih Can Ertaş tarafından ise özel sektörde iş bulma olanakları ve çalışma şartları konularında paylaşımda bulunuldu.

Panel soru cevap kısmıyla sonlandırıldı.












452 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir