• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Ordu Teknikerler Derneği ülkemizde devam eden pandemi sürecinden dolayı 1. Olağan Genel Kurulunu ertelmişti. Dernek yönetimi 1.Olağan Genel Kurulunu 26 Haziran günü yapma kararı aldı ve Ordu ilindeki tüm Teknikerleri genel kurullarına davet ettiler.

1999 yılında kurulan ve 2018 yılına kadar faaliyetini sürdüren Teknikerler Birliği’nin fesh edilmesinin ardından her ilde dernek kurma çalışması sonucu Ordu’da kurucu üyelerin bir araya gelerek derneği kurmasının ardından Ordu Teknikerler Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu 26 Haziran 2021 Cumartesi günü yapma kararı aldı.
Ordu Teknikerler Dernegi Yönetimi, HaberTekniker
Dernek binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri toplantı gerçekleştirdi. Derneğin Kurucu Başkanı Musa Kıranlı’nın başkanlık yaptığı toplantıda yönetim gündemdeki konuları görüştü. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı, yönetim olarak Ağustos ayı içerisinde derneğin ilk genel kurulunun yapılacağını kararlaştırdıklarını açıkladı.
 
“Haziran Ayında İlk Genel Kurulumuzu Yapacağız”

Başkan Kıranlı yaptığı açıklamada, “Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Son günlerde Artvin ve Rize’de yaşanan sel felaketi nedeniyle hayatlarını kaybedenlere rahmet diliyor, hayalleri yıkılan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kaymakamlık Kararnamesi’nde Ünyemizde kalan, görev süresi uzatılan Kaymakamımızın da Ünye’de kalmasından memnuniyet duyuyoruz. Ordu Tabipler Birliği seçiminde başarılı olan Uzm. Dr. Ali Coşkun’u da tebrik ediyorum. Bizler de Ağustos ayında böyle bir heyecan yaşayacağız. Ve tüm insanlığa faydalı hizmetler yapmaya çalışacağız. Yapacağımız genel kurulun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Önce Dernekeştik, Sonra Federasyon ve Konfederasyon Kuracağız”

Teknikerler Birliği olarak 1999 yılından 2018 yılına kadar teknikerlerin sorunlarını her platformda dile getirerek çözme odaklı çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Kıranlı, “geldiğimiz süreçte 2018 yılında Siirt ilinde yaptığımız başkanlar kurulu toplantısında aldığımız karar sonrasında; Teknikerler Birliğini fes ederek Ülke genelinde 81 İlde Teknikerler Derneğini kurma kararı aldık. Bu kapsamda da Ordu’da dernek kurma işlemlerini 2019 yılının Aralık ayına yetiştiremedik ama Ocak ayında kurucu üyelerimizle derneğimizi kurduk. Bundan sonraki süreçte Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin olmak üzere 6 il birleşerek Karadeniz Teknikerler Federasyonu’nu kuracağız. Bu illerimizde de derneklerimiz ilk olağan genel kurullarını gerçekleştirecek. Sonraki süreçte ise Teknikerlerimizin sesinin daha gür çıkabilmesi için konferderasyon çatısı altında toplanacağız” diye konuştu.

“Tekniker Arkadaşlarımız Derneğimize Üye Olabilir”

Ordu’nun 19 ilçesindeki Teknikerlere seslenen Başkan Kıranlı, teknikerlere Ordu Teknikerler Derneği çatısı altında toplanma çağrısında bulunarak, “Ordumuzda bu potansiyel mevcut. Çok sayıda tekniker arkadaşımızın olduğunu biliyoruz. Onları derneğimize üye olmaya davet ediyor hatta dernek yönetiminde yer almalarını istiyoruz. Bu da biz teknikerlerin sorunlarını güçlü bir sesle dile getirmemizi sağlayacaktır” dedi.







325 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir